WIE VOOR GROEI EN WELVAART ZORGT, VERDIENT DE BESTE VERDEDIGING

Weekend van de klant

Op zaterdag 6 en zondag 7 oktober leggen handelaars hun klanten extra in de watten. Sunday Shopday (Comeos) en Dag van de Klant (UNIZO en UCM) slaan de handen in elkaar en brengen het beste van beide events samen in het Weekend van de Klant : een heel weekend shopplezier. Handelaars, steden en gemeenten werken samen om iedereen een onvergetelijke shopdag te bezorgen. Vol leuke acties en evenementen zoals straat- en winkelanimatie, modeshows of wedstrijden.

Kras-en-win actie van Unizo Groot-Zonnebeke

In de aanloop naar dit weekend, lanceren alle Unizo afdelingen van Groot Zonnebeke een gezamenlijke veertiendaagse kras-en-win actie van 14 tot 28 september. De uiteindelijke winnaars van deze actie worden uitgenodigd op de prijsuitreiking in PC de Craeye in Passendale. Dankzij het enthousiasme van deelnemers en sponsors, zijn er opmerkelijk mooie prijzen.

Jeugdwedstrijd Unizo Groot-Zonnebeke

Ook de jeugd zijn we niet vergeten. Voor de kinderen van de kleuter- en de lagere school is er in dezelfde periode van de kraslotenactie een etalagezoekwedstrijd.

Meer info?

Alle info over de deelnemende handelaars, de acties, de jeugdwedstrijd & de voorwaarden vind je op de website van kras-en-win.